Dag 7

Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din


Vannmannen står for uavhengighet og intellekt. Stjernetegnet kombinerer luftens tanker, den faste egenskapens konsentrasjon og offensivitet, med Uranus' grensesprengende nytenkning. Vannmannen tenker og handler annerledes enn andre. Tegnet er originalt, har behov for frihet og liker seg i grupper som ikke er som alle andre. Blant gode venner med meget forskjellig bakgrunn, har en Vannmann det bra.

Vannmannens tegn symboliserer frihet, revolusjon, originalitet, annerledeshet og åpenhet. Organisasjoner og grupper er også knyttet til Vannmannen. Data, internett, webdesign, miljøvern, ideologi og alt som er forut for sin tid, kobles til Vannmannen. Tegnet knyttes til mentale systemer, objektivitet, klar tanke og rasjonalitet.

kilde: astrolog.no

det som står ovenfor kan faktisk stemme ganske bra! frihet, originalitet, annerledeshet og åpenhet er stikkord for min personlighet. så, det er faktisk mykje her som passer med med min personlighet ja. mykje kompliserte ord eg ikkje forstår da, hahah.. men som sagt, det stemmer ivertfall det med originalitet, eg liker helst å ikkje være som alle andre, å være original er min greie. :) tør påstå at eg er forskjellig fra dei fleste!fine tannbørster ja..

4 notes &heart;

eddi

07.03.2011 kl.19:00

søøøøøøøøøøøøøøøøøt! (: <3

Lisa Kvernberg

08.03.2011 kl.17:18

Du e 'one of a kind' vet du :D

ingeborg

10.03.2011 kl.17:33

Å herlighet, for et søtt bilde ! :)

Hanne Lavigne

12.03.2011 kl.11:34

Lisa å Ingeborg: aw, takk :)

Skriv en ny kommentar

hits