every day is another opportunity to shine

eg er 100% sikker på at alle jenter har minst ein ting, eller hundre ting dei ville ha endra med seg sjølv. viss du ein dag har ein dårlig hårdag, er det det ENESTE du sjølv ser i speilet. du overser glatt alt det andre som er fint med deg, og veit du kva det eneste du gjer er? du gjer alt mykje verre enn det kunne ha blitt. greit, du er kanskje ikkje så fin på håret, men so what? smil, eg garanterer at du har mange grunner til å smile i kvardagen. det folk legg merke til da, er nemlig ikkje håret ditt. det er det fine smilet ditt og utstrålinga di. i lengda, er det faktisk bare det folk egentlig legg merke til. 

vi lar alt det negative komme forran og utover alt det positive. du har ein flekk på genseren, du har ei kvise på haka. æsj, så stygg eg ser ut, seier du til deg sjølv. still deg forran speilet og tenk. du kan ha for eksempel fine tenner, vis det! du har fine øyenbryn, eller fine og lange augevipper? fremhev det, vis fram det fine med deg! det gjer så utrolig mykje med deg og sjølvtillita, og det er så lite som skal til.det er egentlig mange ting eg ville ha endra med meg sjølv. eg vil ha rett og lengre hår, være litt brunere, eg har stygge tenner, ene augebrynet er herpa, litt rundt ansikt, osv. denne lista er bare så lang som eg gjer den til sjølv. men eg, som alle andre har eg mine egne, unike og positive sider. 
eg har ren og fin hud, blåe auge, fine augebryn(bare ene er litt herpa på sida), også liker eg leppene mine. kvifor ikkje bare fokusere på det brae istede? det er SÅ mykje enklere! husk at ingenting er så dårlig eller bra som du sjølv gjer det til. din verste fiende er faktisk deg sjølv. 

eit anna tips til sjølvtillita, er å gjere gode gjerninger. sjølvfølelsa kjem jo hovedsaklig fra innsida, ikkje sant? vær ekstra snill mot ei venninne, kjæreste, send ei koslig nattamelding, eller gjer noko arbeid heime for å glede foreldra dine? vis for andre at dei betyr noko for deg! det hjelper, og koster deg så lite. 

husk; there's nothing wrong with loving who you are, because he(god) made you perfect babe!

5 notes &heart;

ingrid

25.05.2011 kl.15:29

som æ skulla ha sagt det sjøl

Amalie i Texas

29.05.2011 kl.13:19

Ha en suuuper dag videre! :)

taran amalie

29.05.2011 kl.13:37

kjempe fin blogg :D

Hanne Lavigne

01.06.2011 kl.14:54

amaliee:

takk :D

Hanne Lavigne

01.06.2011 kl.14:55

taran amalie:

takk :D

Skriv en ny kommentar

hits