nye småting

til at eg har vært ganske så care til skolen det siste halvåret(herregud, fikk 3,7 i snitt) gleder eg meg veldig mykje til å begynne på skulen igjen. ein ny start, herregud, skal gjøre det SÅ mykje bedre i niende! det sitter ein liten skolenerd inni meg, tru det eller ei. det siste halvåret har motivasjonen og lærelysten min nådd eit så lavt nivå at eg trur ikkje eg har sunket så lavt før. liksom, viss eg gidder å engasjere meg, har eg jo store sjangsen for ein 5 eller 6 uansett? 

uansett, i dag har eg kjøpt nokon små ting eg trengte til skolestart, godt å få det unnagjort! i mitt hode får eg meir motivasjon av nye skolesaker, nye klede og ein ryddig og organisert skolesekk. det får meg ivrig til å gjere mitt beste istedet for mangel av blyanter, pennalet liggende i ein skuff heime, og sekken full av dritt eg aldri gidder å rydde utav.. 


blyanter og ein viskelær/blyantspissergreie/topp skoledagbok/ linjaler/ viskbar penn

9 dager igjen bare, korleis ser dere fram til skolestart? eg begynner i niende klasse, kva slags klasse begynner du i?

 

2 notes &heart;

Lena Lofgren

09.08.2011 kl.00:58

Syns det er godt å tenke på at jeg ikke begynner før 22.august jeg.. Da begynner jeg påbygging på Follo, altså 3.året på vgs :-)

Lisa Kvernberg

09.08.2011 kl.01:19

Jeg begynner ikke før 22. august :) Skal gå første året på musikklinja på Heimdal :) Men dagene går veldig, veldig fort. Huff...

Skriv en ny kommentar

hits